Detox Kuur

Detox DieetEen detox kuur is een kuur die zich richt op in korte tijd zoveel mogelijk afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Detox kuren reinigen je lichaam en is goed voor de lever en andere vitale organen die dagelijks een bijdrage leveren aan een gezond lichaam.

Het lichaam is gemaakt om afvalstoffen zelf af te voeren maar tegenwoordig lukt dit steeds minder. Een overvolle agenda en onze drukke (vaak stressvolle) levensstijl  draagt ertoe bij dat ons lichamen zich laten vollopen met afvalstoffen. Weinig beweging en een slechte eetgewoonte dragen ertoe bij dat de natuurlijke wijze van afvoeren niet of slecht gebeurt. Door gebruik te maken van een detox kuur bevorder je de de inwendige reiniging van je organen en lichaam.

De meeste effectieve kuur is de 15-daagse natuurlijke detox kuur van FitForMe. Deze kuur is samengesteld op basis van natuurlijke extracten met onder andere paardenbloem extract, aloë vera en mariadistel sporen. De combinatie van deze extracten ondersteunen de reinigende werking van je lever, helpen het proces van de stoelgang en voeren op een natuurlijke wijze de afvalstoffen uit je lichaam.

De 15 daagse Detox Kuur is snel en eenvoudig online te bestellen.
Detox kuur

Kun je eten bij een Detox kuur?

Ja, bij een kuur kun je gewoon blijven eten, sterker nog het is verplicht om te blijven eten! (probeer uiteraard rekening te houden met je voedingskeuze en vermijd vet eten). Gedurende de kuur neem je tweemaal daags één tablet. De Detox tabletten neem je in naast je maaltijd met voldoende water. Het is belangrijk om de voorgeschreven hoeveelheid aan te houden, het innemen van meerdere tabletten zal het reinigingsproces niet versnellen en kan een averechts effect hebben.

Een Detox kuur kun je meerdere malen per jaar doen en dit is zelfs aan te bevelen. Een goede kuur neem je bij voorkeur aan het begin van elk nieuwe seizoen in, dus om de drie maanden. Meer is niet nodig en is dan ook af te raden. Er zijn personen die elke maand een korte kuur nemen van drie dagen maar in onze ogen is dat overbodig en nodeloze geld verspilling. Tevens raden wij het gebruik van een Detox product af voor zwangere vrouwen en vrouwen die nog borstvoeding geven.

Naast de Detox kuur is het zaak om vooral goed en gevarieerd te blijven eten. Een kuur in combinatie met te weinig of slecht voedsel zal niet het beoogde resultaat geven. Drie keer per dag een goede afwisselende maaltijd met goede bouwstoffen en regelmatig fruit zullen je Detox kuur alleen maar helpen.

Detox Kuur en Vezel complex

FitForMe voor me heeft naast een eenzijdige Detox Kuur ook combo kuren. Combo kuren zijn een combinatie van Detoxen en Vezelbouw. Het menselijk lichaam is heel erg afhankelijk van goede vezels. Vezels dragen bij tot een goede stoelgang en een gezonde maag. Vezel stimuleren de maag om te werken en vezel zijn de bouwstoffen van het lichaam.

FitforMe heeft een kuur ontwikkeld van 15 dagen die Detox en Vezel Complex samen laat werken. De combinatie van deze twee middelen zorgen voor een aktieve afvalstoffen verwijdering en een gezonder lichaam. De combo kuur levert vitaliteit en gezondheid in één en wij raden om tweemaal per jaar de combo kuur te gebruiken! Je zult ervaren dat je je na een kuur lichamelijk beter voelt. Het Detox/Vezel Pakket is alllen via de website van FitforMe te bestellen. Nu de Combi Detox kuur Vezels bestellen

Detox en Vezel Complex zijn glutenvrij, lactosevrij en bevatten geen resten of sporen van pinda´s. Verder is het belangrijk om te weten dat in zowel de normale Detox Kuur als in de combinatie met vezels geen suikers en/of kleurstoffen zijn toegevoegd. Wel zitten er in de Detox tabletten mais sporen.

Fabeltjes over Detox

Omdat steeds meer mensen een Detox kuur ondergaan zijn er ook steeds meer kwakzalvers op de markt om jou de meest fantastische Detox producten te verkopen. Ze varieren van plaspillen tot klysma’s en kosten vaak honderden euro’s per kuur. Ga niet met dit soort kwakzalvers in zee. Het rienigen van het lichaam dient op een zo natuurlijk mogelijke wijze te gebeuren en ‘snelle’ middelen zoals een klysma reinigt alleen je darmen en niet de organen die verantwoordelijk zijn voor de afbraak van de giftige afvalstoffen zoals de lever en de nieren.

Veel mensen verwarren ‘Detoxen’ met het leegmaken van het lichaam en dit is absoluut onjuist. Detox staat voor detoxicatie (of Detoxificatie) wat zoveel betekend als ‘ontgiftigen’. Een vaakgehoorde term is ook wel het ontslakken van het lichaam. Dus het gaat erom om zoveel mogelijk stoffen uit het lichaam te laten vloeien die er van nature niet in horen. Dit kan op vele manieren, er is zelfs een heel natuurlijke manier van Detoxen, de sauna!

Detox Sauna

DEtox SaunaVeel mensen in de Scandinavische landen weten het al jaren, het lichaam reinigen door middel van een bezoek aan de sauna. De meeste Zweden, Noren en Finnen hebben een sauna in huis.

Deze natuurlijke manier van Detoxen helpt het lichaam op de meest natuurlijke wijze met de afvoer van ‘giftige’ stoffen. Het gebruiken van de sauna is echter niet voor iedereen weggelegd. Sommige mensen hebben het geld er niet voor weer andere kunnen het geduld niet opbrengen om tweemaal per week minimaal een half uur door te brengen in de ‘detoxroom’ en andere kunnen simpelweg niet tegen de hitte. Vandaar dat een heel boel mensen op zoek gegaan zijn naar alternatieven en zo is men op de Detox Kuur gekomen.

Detox kuur kopen

Omdat er in Nederland niet zo heel veel sauna’s zijn en wij over het algemeen weinig tijd hebben zijn de Detox kuren van FitforMe een betrouwbaar en doeltreffend alternatief. Het kopen van een Detox kuur via internet is snel gemakklijk te doen. Je hoeft je geen zorgen te maken over de levering want meestal heb je de Detox kuur de volgende dag al in huis en kun je meteen beginnen met ‘Detoxen’.

Je hebt vast al heel veel gehoord over een Detox kuur maar he tzelf nog nooit uitgeprobeerd waarom wacht je dan nog? Probeer nu zelf eens de Detox kuur uit en overtuig jezelf. Nu de Combi Detox kuur Vezels bestellen!! als je eenmaal gedetoxed hebt dan wil je niet anders, je voelt je een stuk gezonder nadat de afvalstoffen uit je lichaam verdreven zijn.