Dokter Frank

Dokter Frank heeft ook een tweede boek geschreven; ‘Gezond slank met Dr. Frank deel 2’. In dit boek beschrijft hij nog makkelijkere recepten, zodat het eenvoudig is om op gewicht te komen en te blijven. Hij vindt dat het zeer belangrijk is dat Nederlanders een gezond gewicht bereiken, omdat het zeer ongezond is wanneer men te kampen heeft met overgewicht. Het brengt veel gevaren met zich mee. Dokter Frank ziet de gevaren van overgewicht in en wil daarom helpen om Nederlanders af te laten vallen en op gewicht te laten blijven. In zijn tweede boek houdt hij ook rekening met Nederlanders die niet altijd tijd hebben om gehele maaltijden op tafel te zetten. Dokter Frank ziet steeds meer Nederlanders kiezen voor de ongezonde vette hap voor de avondmaaltijd, omdat dit een stuk gemakkelijker zou zijn dan het bereiden van een volledige maaltijd. De recepten die in het tweede deel besproken worden zijn echter allen zeer gemakkelijk te bereiden en kosten vaak minder tijd dan het wachten op de pizza in de avond.

Met deze recepten laat Dokter Frank ook zien dat gezond eten niet vies hoeft te zijn. De recepten die hij beschrijft in zijn boeken bevatten veel groenten en vlees. Niet iedereen vindt deze even lekker. Echter zijn de recepten zo gemaakt dat de ingrediënten op smaak gebracht worden en de maaltijd hierdoor zeer lekker zal zijn. De vele verschillende maaltijden die hierin beschreven worden door Dokter Frank zijn zo samengesteld dat de dagelijkse hoeveelheden vitaminen en mineralen verkregen worden. Daarnaast weet Dokter Frank ook dat het geheim van afvallen en op gewicht blijven ligt bij een hoge inname van eiwitten. Zijn onderzoeken tonen aan dat eiwitten helpen bij het ontwikkelen van de spieren. Wanneer spieren groter worden zullen zij meer energie verbruiken. Door het verhoogde verbruik van energie zal het lichaam sneller op zoek gaan naar alternatieven voor op verkrijgen van energie. Hij toont aan dat het lichaam dan begint met het omzetten van lichaamsvet naar energie. Ook toont Dokter Frank aan dat eiwitten zorgen voor minder hongergevoel. De recepten die hij in zijn boeken beschrijft hebben dit dan ook voornamelijk tot gevolg. “Dit dieet helpt bij het afvallen en kan volgehouden worden zonder of met nauwelijks een hongergevoel.”, zegt Dokter Frank. Dit hebben alle volgers van zijn dieet dan ook al aangetoond. De resultaten zijn zeer goed zichtbaar bij iedereen.

Door zijn werk met patiënten met overgewicht in het ziekenhuis in Twente heeft hij ook bij deze patiënten vastgesteld dat zijn dieet echt werkt. Doordat deze patiënten vaak af moeten vallen voordat zij een operatie kunnen ondergaan heeft hij dit geweldige dieet vastgesteld. Er zijn patiënten geweest die slank waren nadat zij klaar waren met het Dokter Frank-dieet. Als het mensen met flink overgewicht slank kan maken, bedenk dan eens hoe goed het werkt wanneer er nauwelijks sprake is van overgewicht! Juist daarom zien steeds meer Nederlanders in dat dit dieet van Dokter Frank werkt op korte en lange termijn.

Het dieet van Dokter Frank stopt namelijk niet na een aantal weken. Het zorgt er ook voor dat je op gewicht zal blijven na het dieet. Waar andere diëten slechts op korte termijn veel gewichtsverlies tot effect hebben zorgt Dokter Frank met zijn dieet er voor dat je gezond gaat afvallen en nadat je deze kilo’s kwijt bent geraakt ook niet meer aan zult komen. Je zorgt er namelijk voor dat jouw lichaam gezond blijft door regelmatig de recepten van Dokter Frank te gebruiken. Hierdoor zul je de drie maaltijden die je per dag eet kunnen vervangen door gezonde maaltijden die helpen het lichaam gezond te laten blijven en ook nog eens lekker zijn om te eten.

Nu je weet dat Dokter Frank een zeer goed dieet heeft neer weten te zetten is het natuurlijk volledig aan jou om te beginnen met het dieet. Je zult zien dat het weldegelijk werkt en dat je de kilo’s die je al tijden wilt verliezen ook zal verliezen. Deze zul je daarna dan ook niet meer terugzien.