Proteïne dieet

Afvallen met een goed werkend Proteïne dieet!

Wanneer je met overgewicht kampt, voel je je al snel slecht in je vel. Dit heeft een invloed op je zelfvertrouwen en de manier waarop je met anderen omgaat. Het hoeft niet eens over veel overgewicht te gaan, als jij je te dik voelt, is dat voldoende om je gewicht te analyseren. Wanneer je BMI aangeeft dat je gerust een kilootje mag verliezen, is het enkel nog een kwestie van het juiste prodieet te vinden. Een dieet dat snel, makkelijk en gezond is, is het Protiplus dieet.

Het prodieet

Het prodieet (een afkorting van Proteïne dieet) is een dieet dat gebaseerd is op het effect van proteïne of eiwitten op ons lichaam en vooral het vermijden van suikers, vetten en koolhydraten. Dat dit tot gewichtsverlies leidt, is een bewezen theorie en bijgevolg de ideale basis voor een dieet. Vooral de snelheid waarmee je gewicht verliest, zorgt ervoor dat het prodieet niet enkel in het begin werkt, maar ook makkelijk vol te houden is. Bovendien is dit niet zomaar een “eet enkel eiwitten” dieet. Het prodieet bestaat uit verschillende uitgewerkte fasen die je helpen op de weg van gewichtsverlies tot stabilisatie van je gewicht. Bovendien zorgt een uitgekiend assortiment van eiwitrijke producten ervoor dat je doorheen het hele dieet lekker kunt eten zonder je zorgen te maken of ingewikkelde recepten en regels te moeten volgen. In elke fase van het prodieet kan je een keuze maken uit voedingsrepen, maaltijden en drankjes die lekker, voedzaam en eiwitrijk zijn.
Proteïne dieet

Dieet

Natuurlijk vergt een dieet altijd een beetje inspanning, ook het prodieet. Mocht dat niet zo zijn, dan waren we allemaal slanke mensen met het perfecte gewicht. Maar gelukkig hoeft het geen ellenlange en zware strijd te zijn. Het prodieet is een dieet dat maar een kleine inspanning vraagt en toch veel resultaat biedt. Dit komt doordat je bij het prodieet eiwitrijke voeding eet. Natuurlijk mag je dit combineren met bepaalde groenten en fruit. Een dieet waarbij je in die mate beperkt wordt dat je geen verse voeding meer eet gedurende langere tijd, is geen gezond dieet. En dat is het prodieet dus wel. Vooral de vier fasen die het prodieet omvat, zorgen ervoor dat dit dieet evenwichtig is en geschikt voor iedereen. Of je nu veel of weinig overgewicht hebt, als je wilt afvallen op een gezonde manier, is het prodieet geschikt voor jou.

Proteïne dieet

Zoals gezegd is het prodieet een eiwit- of proteïnedieet. Dit houdt in dat er bij het prodieet gebruik wordt gemaakt van proteïne om gewichtsverlies te bereiken. Proteïne zijn moeilijk verteerbaar voor ons lichaam. Ons lichaam moet heel wat inspanningen doen om proteïne af te breken en te verwerken en dit kost behoorlijk wat energie. Het is zelfs zo dat de energie die we nodig hebben om proteïnen af te breken groter is of bijna gelijk aan de energie die we via de proteïne opnemen. Anders gesteld verbruiken we meer calorieën dan we opnemen en dat brengt gewichtsverlies met zich mee. Alle producten van het Proteïne dieet zijn gebaseerd op dit principe en zeer eiwitrijk.

Protiplus proteine dieet