Snel Afvallen

Snel AfvallenHeel veel mensen stellin zich dagelijks de vraag;”Hoe kan ik snel afvallen?” Op zich is dit legitiem echter volgens ons zou die vraag nog en woordje moeten bevatten, gezond. Snel afvallen maar ook gezond is de enige manier om op de langere termijn succes te behouden.

Als je dus af wilt vallen in een ‘razendtempo’ stel jezelf dan ook de vraag of dit nog wel gezond is.Er zijn genoeg diëten en methodes die je kunnen helpen bij snel en gezond afvallen.  En resultaten zoals de dame op de foto zijn ook echt mogelijk. Je moet je echter wel realiseren dat snel afvallen niet altijd de best weg is. Als je even snel een paar kilo kwijt wilt is dit geen probleem en kun je bij de online drogisterijen snel en eenvoudig wat hulpmiddelen bestellen die je binnen enkele weken op je streefgewicht hebben.
Snel avallen

Snel Afvallen

Als je echt lijd aan overgewicht dan is het niet raadzaam om een metode te gebruiken waarbij je snel afvalt. Resultaten zullen in het begin erg bevredigend zijn maar na verloop van de tijd zul je zien dat het steeds moeilijke gaat en dat je vrijwel geen gewicht mer verleist. De zogenaamde snelle diëten zijn niet goed voor mensen die zeg maar 5 kilo of meer af willen vallen in korte tijd. We weten dat je dit niet graag leest maar zoals op onze ‘gezond afvallen pagina‘ al beschreven dien je ook realistisch te zijn voor en tijdens het afvallen. Natuurlijk is het mogelijk om 5 kilo per week af te vallen, alleen moet jij jezelf afvragen of dit wel gezond is en hoe lang het effect blijvend is.

5 kilo of meer afvallen

Wij raden iedereen die 5 kilo of meer wil afvallen aan om de betere diëten te gebruiken. Het dokter Frank dieet is het uitgelezen dieet om over en langere termijn meerdere kilo’s kwijt te raken. De veelgehoorde term ‘een kilo per week’ is eigenlijk de meest ideale manier om jezelf te ontdoen van het overgewicht. Een kilo per week is een tempo dat verantwoord is en dat ook op de langere termijn zijn resultaat blijft behouden. Het lijkt misschien niet veel en als je bijvoorbeeld 15 kilo af wilt vallen dan zul je 15 weken uit moeten trekken (en vaak nog wat langer) om op je streef gewicht te komen. Maar bedenk wel dat je hiervoor een een gezond en fit lichaam terugkrijgt! En benader het afvalproces eens van een andere kant, als je 5 jaar overgewicht hebt dat zijn meer dan 250 weken! Dan heb je er vast wel 15 weken voor over om op je ideale gewicht te komen. En als je 15 weken afzet tegen 250 weken dan is dat nog relatief snel afvallen toch?! Begin nu met het Dokter Frank Dieet!

Snel afvallen door lichaamsbeweging

Afvallen met fitnessNaast het voglens van een dieet om sneller af te vallen is het ook belangrijk om minimaal drie keer per week intensief te sporten. Normaliter volstaat 2 keer per week, maar een extra keer helpt je om sneller af te vallen.

Kies ervoor om een goed fitness apparaat in huis te halen zodat je niet naar de (vaak dure) sportschool hoeft te gaan of buiten in de regen rondjes tel open rennen.Goede fitness apparatuur zoals de speciale buiktrainer kun je al online bestellen van af ongeveer 35 euro en als je dit aankoopbedrag afzet tegen het gebruik dan kost elke keer fitnessen je slecht een paar dubbeltjes. Je buik is het belangrijkste gebied om te trainen tijdens het afvallen. Het is belangrijk om je huid en buikspieren te trainen tijdens het afslanken en een goede buiktrainer kan daar perfect bij assisteren. Ga nooit alleen op vitamine preparaten en andere hulp-middeltjes af maar train drie keer week, dat is veel beter.

Een goed dieet, de juiste fitness apparatuur en tijd dat is het enige dat jij nodig hebt om goed, gezond en snel af te vallen. En het is aan jou on de juist combinatie van die drie te kiezen. Niet alle diëten zijn gelijk en bij de één zul je wat meer lichaamsbeweging nodig hebben als bij de ander. De snelheid van afvallen hangt ook van de door jouw gekozen combinatie af. En een hele belangrijke factoor bij het beheersen van je lichaamsgewicht is de stofwisseling.

Stofwisseling belangrijke factor

Naast alle middelen die wij hierboven omschreven hebben is er nog een hele belangrijke factor, de stofwisseling. Om het afslanken te versnellen is het zaak om de stofwisseling goed op gang te brengen. De stofwisseling is erg belangrijk voor het verbranden van de calorieën die je binnen krijgt en als je stofwisseling goed werkt dan val je dus sneller af. Het op gang brengen van de stofwisseling is simpel en dit doe je eigenlijk al meteen als je opstaat want je wilt hem zo vroeg mogelijk op gang te brengen.

Je hebt speciale preparaten maar je kunt eigenlijk ook middelen gebruiken die goedkoper zijn en die iedereen in huis heeft. s’ Morgensvroeg een glaasje water met een een paar druppels citroensap doet wonderen (warm het water even op voor een nog beter effect). Of probeer het eens met een kopje brandnetelthee zonder suiker. Met deze twee middeltjes die goedkoop en effectief zijn begint je dag (en de stofwisseling) goed en leg je de basis voor een dieet dag die niet meer stuk kan. Let er wel even op dat je gen suiker gebruikt want dit vertraagt juist weer de stofwisseling.

Fitness apparaatBewegen is ook een probaat middel en het is daarom aan te raden om in de morgen (indien mogelijk) ook een wandeling te maken. Breng de kinderen bijvoorbeeld lopend naar school of ga wat langer met de hond uit.

Probeer minimaal 20 minuten te lopen (of bewegen) om de stofwisseling nog wat meer te stimuleren en het proces van snel afvallen beter te laten verlopen. Is lopen voor jou geen optie probeer dan wat aerobic bewegingen te doen, let er wel op dat je voor aerobic oefeningen de ruimte nodig hebt. Als je geen ruimte hebt dan is de Stepper een ideaal apparaat om te gebruiken. De Fitness stepper laat je calorieën verbranden als sneeuw voor de zon en het is het ideale middel om te trainen zonder tijdsverlies. Je kunt gewoon trainen onder het televisie kijken, aardappels schillen of zelfs tijdens je werk. Zet je laptop op het anrecht en neem je mail of vergaderstukken door terwijl je traint! Koop de Fitness Stepper nu en je hebt hem morgen al in huis, nu ga je echt beginnen afvallen je kan het!

Er zijn veel gevallen bekend van personen die zich blesseerden tijdens het doen van Aerobic door in de huiskamer tegen de tafel of een kast te stoten. Let er dus op dat er geen meubilair in de weg staat! Waar je ook voor kiest zorg dat je blijft bewegen, nogmaals snel afvallen bereik je niet met dieet producten alleen.